Asset Publisher

Return to Full Page
« Back

Jobstudent

Jobstudent

 

Jaarlijks worden tientallen studenten tewerkgesteld in onze ziekenhuizen. Zij werken bijvoorbeeld mee als zorgkundige, medewerker in de cafetaria, aan de vaat of in de schoonmaak ... Kortom er zijn heel wat opdrachten mogelijk zowel tijdens de zomermaanden als doorheen het schooljaar.

 

Ben je 18 jaar (of word je 18 in de loop van het kalenderjaar), dan kun je bij ons tewerkgesteld worden als jobstudent. Wij geven in eerste instantie de voorkeur aan studenten die stage gelopen hebben of die eerder vakantiewerk deden in een van onze ziekenhuizen. Daarna geven we voorrang aan kinderen van werknemers en zelfstandigen, verbonden aan onze ziekenhuizen. Maar ook studenten die nog geen binding hebben met onze organisatie kunnen zich kandidaat stellen.

 

Hoe stel je je kandidaat?

Impact COVID-19
Je dient een COVID Safe Ticket voor te leggen bij opstart in het ziekenhuis.

 

Wil je dit najaar werken als jobstudent in het verpleegkundig departement?

 

Klik dan hieronder voor het sollicitatieformulier 2021.

(Vanaf januari 2022 zal er een vernieuwd sollicitatieformulier klaar staan – volg de update via Facebook of kom in januari hier nog even een kijkje nemen.)

 

 

Andere departementen (zoals: keuken, schoonmaak, technische dienst, administratie, ...) voorzien momenteel geen mogelijkheden dit najaar – je kandidatuur mag wel vrijblijvend doorgegeven worden, indien er last minute toch jobstudenten gezocht zouden worden.