Web Content Display

Aangepaste bezoekregeling

 

Voor wie?

Alle patiënten die werden opgenomen, mogen bezoek ontvangen.

 

Hoe?

Bezoek zal mogelijk zijn, maximaal driemaal per week, telkens voor maximaal één uur per keer,  en dit tussen 17.00 en 20.00 uur op weekdagen, van 14.30 tot 20.00 uur in het weekend.

Er zal worden gewerkt met een bezoekersticket met barcode, verkrijgbaar aan het onthaal bij opname. Dit ticket blijft geldig gedurende de hele periode, bezoekers dienen dus niet steeds een nieuw bezoekersticket aan te vragen.

 

Elke bezoeker dient in het ziekenhuis, ook op de kamer, ten allen tijde een chirurgisch mondmasker te dragen. Dit geldt ook op de patiëntenkamers. Breng dus steeds een proper chirurgisch mondmasker mee (stoffen mondmaskers zijn niet toegelaten).

 

Uitzonderingen:

Voor kritiekzieke patiënten of patiënten gehospitaliseerd op een van onderstaande afdelingen gelden er specifieke afspraken. De patiënt en/of de familie wordt hierover geïnformeerd door de arts en de hoofdverpleegkundige.

 

Op de Covid-afdeling en bij patiënten die in isolatie liggen is bezoek niet toegestaan.

 

Kom je op bezoek, hou dan rekening met de voorzorgsmaatregelen. Mondmaskerdracht is van toepassing in het hele ziekenhuis, ook op de kamer van de patiënt. Ontsmet je handen bij het betreden en verlaten van het ziekenhuis en de kamer. Verlaat de kamer niet met de patiënt, ga niet op wandel doorheen het ziekenhuis.

Dien je in quarantaine te blijven? Testte je positief op Covid-19? Heb je symptomen van Covid-19, zoals koorts of hoesten? Kom dan niet op bezoek.

 

Enkel door rekening te houden met bovenstaande kunnen we de veiligheid garanderen van onze patiënten, medewerkers en artsen.

 

Wasgoed voor gehospitaliseerde patiënten

Meer informatie over hoe, waar en wanneer je wasgoed kan brengen of ophalen vind je hier.

 

 

Geschenken

Voor je een attentie of een geschenk laat bezorgen, check je best eerst deze richtlijnen.