Web Content Display

Online jobsessies AZ Nikolaas & AZ Lokeren op 15, 18 en 24 maart 2021

Ontdek jouw carrièremogelijkheden in het ziekenhuis. Er zit meer in een ziekenhuis dan je denkt! 

 

Op maandag 15, donderdag 18 en woensdag 24 maart 2021 organiseren we online jobsessies. Verschillende kansen dus om kennis te maken met alle carrièremogelijkheden in onze ziekenhuizen en om de openstaande vacatures in detail te bekijken. Het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren zijn met ruim 3000 medewerkers de grootste werkgever in de regio. We zijn actief in Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren, Temse, Hamme en Sint-Gillis-Waas. 

 

Tijdens verschillende online jobsessies kun je kennismaken met het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren als werkgever en wat we te bieden hebben. En je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om te praten en om vragen stellen aan onze collega's. 

 

Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn in het ziekenhuis worden er verschillende sessies georganiseerd, wanneer je inschrijft kun je aanduiden aan welke sessie je wenst deel te nemen. De verschillende sessie zijn: 

  • Verpleegkundigen en paramedici
  • Technologie (ICT, technische diensten, bouwprojecten,...)
  • Schoonmaak, logistiek, cafetaria en grootkeuken
  • Andere functies

 

Ben je benieuwd om al heel wat te weten komen over het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren als werkgever of over de verschillende functies die er zijn. Of wil je jezelf al wat voorbereiden, bekijk dan alvast de filmpjes die we maakten, per thema kan je ze hieronder terugvinden.

 

 

Voor wie?

Iedereen is online welkom. We zijn uiteraard steeds op zoek naar verpleegkundigen* en paramedici, maar er zijn ook vacatures voor technische functies (bv. bouwprojecten, technische dienst, ICT, ...), de dienst schoonmaak, of de cafetaria en de keuken.

 

* Studenten contractstage (vierde jaarsstudenten bachelor verpleegkunde schooljaar '21-'22) zijn uiteraard ook welkom.

 

Programma

De online jobsessie gaan door op maandag 15, donderdag 18 en woensdag 24 maart 2021.

Het programma van alle online jobsessie ziet er hetzelfde uit op de 3 dagen.

 

19.00 uur:

Start van de verschillende online sessies met een korte introductie van wat je mag verwachten die avond.

 

19.10 uur:

De verschillende online sessies worden verder opgesplitst in kleinere groepen, afhankelijk van wat je invulde bij inschrijving. In deze kleinere groepen is er de mogelijkheid om vragen te stellen en te praten met collega's.

 

20:00 uur: Einde van de online jobsessies, afhankelijk van het aantal deelnemers en vragen kunnen sessies vroeger afgelopen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Online, we bezorgen iedereen die zich inschrijft de dag voordien de juiste link voor de juiste online sessie.

 

Inschrijven

De inschrijvingen voor de online jobsessie zijn afgesloten.

 

Wil jij last minute nog deelnemen? De links om deel te nemen vind je hier.

 

Jouw gegevens en de inschrijving voor deze online jobsessies worden enkel gebruikt in het kader van deze sessies en worden beschouwd als vertrouwelijke informatie.