Web Content Display Web Content Display

Nieuws

Asset Publisher Asset Publisher

Gewijzigde circulatie en parkeersituatie campus Beveren

In Beveren wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de afwerking van de buitenomgeving. Vanaf maandag 28 mei 2018 is de site volledig afgewerkt en worden de laatste wijzigingen doorgevoerd.

Verhuis polikliniek Sint-Gillis-Waas

Vanaf dinsdag 22 mei 2018 is de polikliniek Sint-Gillis-Waas bereikbaar op het gelijkvloers van het nieuwe woonzorgcentrum op de welzijnssite Sint-Helena.

16 mei 2018: Staking

Op woensdag 16 mei 2018 vindt in Brussel een actie plaats tegen de pensioenmaatregelen van de regering. Er werd door de vakbonden een stakingsaanzegging ingediend.

Aangepaste openingsuren Medische beeldvorming campus Hamme

Door werkzaamheden is de dienst Medische beeldvorming van campus Hamme op 16, 17 en 18 mei 2018 enkel geopend in de namiddag (tussen 13.00 uur en 16.30 uur).

Lancering www.mijngezondheid.belgie.be

Gisteren lanceerde de overheid de website www.mijngezondheid.belgie.be, de online toegangspoort tot uw gezondheidsgegevens.

Aangepaste openingsuren Medische beeldvorming campus Hamme

Door werkzaamheden is de dienst Medische beeldvorming van campus Hamme op 4, 7, 8 en 9 mei enkel open in de namiddag (tussen 13.00 en 16.30 uur).

Ronde van Vlaanderen komt naar Sint-Niklaas

Als gevolg van deze sportmanifestatie zijn er op zaterdag 31 maart en zondag 1 april tijdelijk gewijzigde verkeersmaatregelen van toepassing.

Uitzonderlijk druk op de dienst spoedgevallen

AZ Nikolaas kampt, net als de omliggende ziekenhuizen, met een overbezetting van de dienst Spoedgevallen.

Week van de vrijwilliger

Van 3 tot 11 maart vindt de internationale week van de vrijwilliger plaats. Dat laten we ook binnen het AZ Nikolaas niet zomaar voorbij gaan.

Bereikbaarheid campus Hamme

In het voorjaar van 2018 starten er werken op gewestweg N41. Deze werken hebben invloed op de bereikbaarheid van campus Hamme.