Web Content Display

Verplichte stagedocumenten

Onderstaande documenten zijn wettelijk verplicht en moeten op de stageplaats aanwezig te zijn. Deze moeten ter controle kunnen worden voorgelegd aan de begeleiders van studenten van AZ-Nikolaas. Let op: Indien onderstaande documenten niet in orde zijn, kan je niet starten met je stage!


Stagecontract

Een stagecontract is een verplichte overeenkomst tussen de school en de stageplaats. 


Werkpostfiche

Een werkpostfiche bevat informatie over het werk op de afdeling en de eventuele risico's. 

 

Verpleegkundig en paramedisch departement

Klik hier om de specifieke werkpostfiche op te zoeken en af te drukken. Vul jouw persoonlijke gegevens in en bewaar dit document in je individuele stagemap. 

 

Medisch departement

De universiteiten hebben een eigen werkpostfiche onder de vorm van een VGM-dossier of risicoanalyse. Indien je geen werkpostfiche van de universiteit hebt, gebruik dan de werkpostfiche van AZ Nikolaas. Vul jouw persoonlijke gegevens in en bewaar dit document in je individuele stagemap. 

 

Andere departementen

Klik hier om de specifieke werkpostfiche op te zoeken en af te drukken. Vul jouw persoonlijke gegevens in en bewaar dit document in je individuele stagemap. 

 

Attest van de Arbeidsgeneesheer

Als studenten kreeg je een attest van de Arbeidsgeneesheer (medisch attest) via de school.

Buitenlandse studenten die geen attest hebben bij de start van de stage, moeten een afspraak maken bij de arbeidsgeneesheer van het ziekenhuis op het nummer 03 760 23 71.
De Arbeidsgeneesheer bevindt zich in campus Sint-Niklaas, Lodewijk de Meesterstraat (straat 981).