Agrégateur de contenus

Revenir à la page complète
« Retour

Jobstudent

Jobstudent

 

Jaarlijks worden tientallen studenten tewerkgesteld in onze ziekenhuizen. Zij werken bijvoorbeeld mee als zorgkundige, medewerker in de cafetaria, aan de vaat of in de schoonmaak ... Kortom er zijn heel wat opdrachten mogelijk zowel tijdens de zomermaanden als doorheen het schooljaar.

 

Ben je 18 jaar (of word je 18 in de loop van het kalenderjaar), dan kun je bij ons tewerkgesteld worden als jobstudent. Wij geven in eerste instantie de voorkeur aan studenten die stage gelopen hebben of die eerder vakantiewerk deden in een van onze ziekenhuizen. Daarna geven we voorrang aan kinderen van werknemers en zelfstandigen, verbonden aan onze ziekenhuizen. Maar ook studenten die nog geen binding hebben met onze organisatie kunnen zich kandidaat stellen.

 

Hoe stel je je kandidaat?

Impact COVID-19
Je dient een  vaccinatiebewijs voor te leggen bij opstart in het ziekenhuis.

 

Wil je werken als jobstudent in ons ziekenhuis?

 

Klik dan hieronder voor het sollicitatieformulier.

 

Nog enkele aandachtspunten:

 

  • Verpleegkundig departement: voor verdere informatie na je kandidatuur kan je contact met ons opnemen via jobstudenten.vpk@aznikolaas.be
  • Andere departementen (zoals keuken, schoonmaak, technische dienst, administratie enz.): indien er mogelijkheden zijn die aansluiten bij je kandidatuur, nemen wij contact met je op.