Affichage de contenus web

11 februari 2020: Jobevent AZ Nikolaas & AZ Lokeren

Er zit meer in een ziekenhuis dan je denkt! Ontdek de verschillende carrièremogelijkheden

 

Op dinsdag 11 februari 2020 organiseren we een groots jobevent in Hotel Serwir in Sint-Niklaas. Een uitgelezen kans dus om kennis te maken met de verschillende carrièremogelijkheden in onze ziekenhuizen en om de openstaande vacatures in detail te bekijken. Het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren zijn met ruim 2900 medewerkers de grootste werkgever in de regio. We zijn actief in Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren, Temse, Hamme en Sint-Gillis-Waas. 

 

Aan de hand van live interviews, filmpjes en enkele presentaties vertellen we u alles over het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren als werkgevers. Bart Foubert, de frontman van Karree Konfituur, praat het geheel aan elkaar.

 

Voor wie?

Iedereen is welkom. We zijn uiteraard steeds op zoek naar verpleegkundigen* en paramedici, maar er zijn ook vacatures voor technische functies (bv. bouwprojecten, technische dienst, ICT, ...), de dienst schoonmaak, of de cafetaria en de keuken.

 

* Studenten contractstage (vierde jaarsstudenten bachelor verpleegkunde schooljaar '20-'21) zijn uiteraard ook welkom.

 

 

Benieuwd naar wat die verschillende functies precies inhouden? Bekijk dan nu al de korte reportages:

Ook de andere partners binnen vzw Abram stellen hun vacatures voor:

  • Vzw Samen Ouder – de overkoepelende organisatie van de volgende woonzorgcentra: Heilig Hart – Tereken, Het Hof en De Ark in Sint-Niklaas, Grootenbosch in Beveren.
  • Vzw Lia binnen de jeugdzorg.

 

Programma

18.45 uur: Onthaal met een drankje
19.00 uur: Start van de presentaties & uitreiking van de Student LIKES Award
20.30 uur: Einde van de presentaties
  Receptie in aanwezigheid van de leidinggevenden en hoofdverpleegkundigen met de mogelijkheid om langs te gaan bij de diverse infostandjes om bijkomende vragen te stellen met betrekking tot de vacatures
22.30 uur: Einde van het jobevent

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

Hotel Serwir | Koningin Astridlaan 57 | 9100 Sint-Niklaas

 

Inschrijven

De online inschrijvingen zijn afgesloten, indien u er toch graag bij bent vanavond, kunt u ook gewoon ter plaatse aan het onthaal aanmelden.

 

Uw gegevens en de inschrijving voor dit jobevent worden enkel gebruikt in het kader van dit evenement en worden beschouwd als vertrouwelijke informatie.