Affichage de contenus web

Jobstudent

 

Jaarlijks worden tientallen studenten tewerkgesteld in onze ziekenhuizen. Zij werken bijvoorbeeld mee als zorgkundige, medewerker in de cafetaria, aan de vaat of in de schoonmaak ... Kortom er zijn heel wat opdrachten mogelijk zowel tijdens de zomermaanden als doorheen het schooljaar.

 

Ben je 18 jaar (of word je 18 in de loop van het kalenderjaar), dan kun je bij ons tewerkgesteld worden als jobstudent. Wij geven in eerste instantie de voorkeur aan studenten die stage gelopen hebben of die eerder vakantiewerk deden in een van onze ziekenhuizen. Daarna geven we voorrang aan kinderen van werknemers en zelfstandigen, verbonden aan onze ziekenhuizen. Maar ook studenten die nog geen binding hebben met onze organisatie kunnen zich kandidaat stellen.

 

Hoe stel je je kandidaat?

Impact COVID-19
Als gevolg van COVID-19 is het momenteel nog onduidelijk hoe de inzet van jobstudenten in onze ziekenhuizen tijdens de vakantieperiode zal verlopen. Wij noteren, via onderstaand invulformulier, alvast jouw vraag om als jobstudent binnen onze ziekenhuizen te werken, en nemen op een later tijdstip contact met jou op.

 

Wil je dit jaar werken als jobstudent in het verpleegkundig departement of een ander departement (zoals: keuken, schoonmaak, technische dienst, administratie, ...)? Klik dan hieronder voor het sollicitatieformulier.