Affichage de contenus web

U bent patiënt

 

CONSULTATIES
Consultaties gaan in principe wel gewoon door. Het ziekenhuis zal u eveneens zelf verwittigen mocht er toch een annulering of uitstel zijn. Wanneer u geen verwittiging ontvangt, wordt u dus gewoon op de consultatie verwacht op het afgesproken tijdstip.
Om de veiligheid binnen de muren van het ziekenhuis zo goed als mogelijk te garanderen: kom alleen (tenzij dit echt onmogelijk is). U zal bij aankomst in het ziekenhuis gevraagd worden om uw eigen masker te vervangen door een chirurgisch masker dat door het ziekenhuis wordt aangeboden.

BEZOEK
Vanaf maandag 2 november 2020 is er, tot nader bericht, geen bezoek meer toegestaan in het ziekenhuis. Wij vragen uw begrip.

 

U komt voor een consultatie, een onderzoek, een dagopname of een hospitalisatie naar het ziekenhuis.

 

Onze diensten werken onder strikte voorwaarden en met maximale aandacht voor hygiënische maatregelen, social distancing en persoonlijke bescherming, zowel voor patiënten als medewerkers. Zo zal er o.a. tussen de afspraken steeds voldoende tijd voorzien worden voor de reiniging en ontsmetting van materialen en zult u als patiënt onderstaande richtlijnen moeten opvolgen.

 

Wat als ik positief testte op Covid-19?

 

Indien u positief testte op Covid-19 dient u contact op te nemen met uw arts om na te gaan of de consultatie kan doorgaan, of een nieuwe afspraak dient te worden ingepland, en dit tot 4 weken na het optreden van de eerste symptomen.

 

Wat met een geplande afspraak/onderzoek/opname indien u terugkeert uit een rood of oranje gebied?


Indien u terugkeert uit een rood gebied en u heeft een geplande afspraak of opname in het ziekenhuis die voorzien is tijdens de eerste 10 dagen na uw thuiskomst, neem dan eerst contact op met uw behandelend arts. In overleg met de arts wordt beslist of de consultatie, het onderzoek of de opname door kan gaan en onder welke voorwaarden, of dat deze verplaatst dient te worden.

Indien u terugkeert uit vakantie uit een oranje gebied en u heeft een geplande afspraak of opname die voorzien is tijdens de eerste 14 dagen na uw thuiskomst, dan kan deze doorgaan indien u geen COVID-gerelateerde symptomen heeft en mits naleven van de hygiënische maatregelen en social distancing.

De meest recente lijst met de kleurcodes van de verschillende landen kunt u hier vinden.

 

Affichage de contenus web

Affichage de contenus web

Affichage de contenus web

Affichage de contenus web

Affichage de contenus web

Affichage de contenus web

Affichage de contenus web

Affichage de contenus web