Affichage de contenus web

Als patiënt kunt u zich zelf inschrijven!

 

In de inkomhal van campus Sint-Niklaas - L. De Meesterstraat, Sint-Niklaas - Moerlandstraat en in campus Beveren, staan inschrijvingskiosken. Elke patiënt die zich moet laten inschrijven (raadpleging/consultatie, dagziekenhuis of opname) zal zich altijd eerst via deze kiosken moeten aanmelden. De kiosk werkt eenvoudig, intuïtief en snel.

 

Eenvoudig

U identificeert zich met uw elektronische identiteitskaart.

 

Intuïtief

U volgt de instructies op het scherm en schrijft uzelf in.

 

Snel

U hoeft niet langer te wachten aan de balies.

 

 

 

Hieronder lichten wij toe hoe dit praktisch werkt.

Als u doorheen het inschrijvingsproces vragen heeft, aarzel niet om een van onze baliemedewerkers om assistentie te vragen.

 

Stap 1

U meldt zich steeds aan door uw elektronische identiteitskaart in de kiosk in te voeren.

Indien u uw identiteitskaart vergeten bent, kunt u dit aanduiden op het scherm. U ontvangt dan een volgnummer waarmee u plaatsneemt in de wachtzaal. De baliemedewerker zal u aan de hand van uw volgnummer oproepen.

   

Stap 2

Controleer uw persoonlijke gegevens.

Uw persoonsgegevens worden ter controle getoond. Als u merkt dat deze niet juist zijn, kunt u dit op het aanraakscherm aangeven. U krijgt een volgnummer en een medewerker corrigeert uw persoonsgegevens aan de inschrijvingsbalie.

   

Stap 3

Bevestig uw afspraak

Let op! De inschrijving via de kiosk kan enkel gebeuren wanneer u een afspraak voor een raadpleging / consultatie gemaakt heeft.

Een aantal types van inschrijvingen kunnen niet aan de kiosk worden voltooid. U zult dan automatisch met een volgnummer doorverwezen worden naar de inschrijvingsbalies. Dit is het geval voor patiënten die komen voor een dagziekenhuis of een verblijf met overnachting. Ook wanneer uw raadpleging kadert in functie van een arbeidsongeval, expertise of levensverzekering wordt u naar de balies geleid.

   

Stap 4

Neem uw patiëntenetiketten

Deze etiketten bezorgt u bij uw raadpleging / consultatie aan uw arts of secretariaatsmedewerker.

   

Stap 5

Neem uw ticket met straatnummer

Binnen campus Sint-Niklaas en Beveren wordt er gewerkt met een stratensysteem. Volg vanaf de receptie de nummerreeks waartussen uw straatnummer valt. Naarmate u verder gaat, wordt de nummerreeks steeds kleiner, totdat u op uw bestemming (de raadpleging / consultatie) aankomt.