Webcontent weergeven

Getuigenissen

 

Hoor je het graag eens van iemand die dagelijks op onze werkvloer te vinden is? Lees hier dan het verhaal van enkele van onze medewerkers!

Webcontent weergeven

Iris, hoofdverpleegkundige oncologisch dagziekenhuis:

"Na 18 jaar homemanagement als moeder van zes kinderen, herstartte ik op inwendige ziekten als verpleegkundige. Niet evident voor een 40-jarige, in het begin voelde het alsof ik weer stagiair was, maar dankzij de ondersteuning, het begrip en misschien zelfs het geduld van de collega's raakte ik op vrij korte tijd terug ingewerkt.
Nu werk ik voltijds als hoofdverpleegkundige op het oncologisch dagziekenhuis. Gedurende de voorbije dertien jaar heb ik met veel interesse bijscholingen gevolgd waardoor ik nu oncologisch verpleegkundige en borstverpleegkundige (die laatste functie oefen ik niet uit) ben.
Ik doe mijn job graag en ik heb mijn beslissing om te herstarten nooit betreurd. Ik hoop dat ik voor anderen die aarzelen om de stap te zetten een stimulans kan zijn."

 

Webcontent weergeven

Nadia, verpleegkundige geriatrie sinds juli 2011:

"Het was geen sinecure om als 38-jarige mama van twee kleuters terug te beginnen studeren, maar ik zette door. Dankzij de steun van mijn man Bart, mijn familie en het enthousiaste team van docenten heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken.
Sinds juli 2011 werk ik op de dienst Geriatrie van het AZ Nikolaas, het harde werken van de afgelopen jaren wordt nu beloond. Ik ben heel gemotiveerd en haal veel voldoening uit mijn werk.
Ik kan de studies verpleegkunde dan ook meer dan ooit aanbevelen!

Elke nieuwe enthousiaste verpleegkundige maakt immers een wereld van verschil!"