Webcontent weergeven

Online jobsessies en uitreiking Student Likes Award op dinsdag 29 juni 2021

 

Op dinsdag 29 juni 2021 organiseren we een online jobsessie voor verpleegkundigen en paramedici. De uitgelezen kans dus om kennis te maken met de carrièremogelijkheden in onze ziekenhuizen en om de openstaande vacatures in detail te bekijken. Het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren zijn met ruim 3000 medewerkers de grootste werkgever in de regio. We zijn actief in Sint-Niklaas, Lokeren, Beveren, Temse, Hamme en Sint-Gillis-Waas. 

 

Tijdens dit online event reiken we ook onze Student Likes Award uit. Met deze award willen we de studenten Verpleegkunde in de bloemetjes zetten die het voorbije jaar tijdens hun stageperiodes of vakantiewerk net dat tikkeltje meer indruk maakten op hun stagementoren en collega's.

 

Daarnaast kun je dus kennismaken met alle carrièremogelijkheden voor verpleegkundigen* in onze ziekenhuizen en wat we te bieden hebben. Na een korte presentatie kun je praten en vragen stellen.

 

 
Je kiest zelf bij tijdens de inschrijving bij welke kleinere groep je wenst aan te sluiten na de uitreiking van de Student Likes Award:
 • Kritieke diensten (Spoedgevallen en Intensieve zorgen)
 • Geriatrie
 • Inwendige
 • Heelkunde
 • Orthopedie
 • Oncologie
 • Operatiekwartier, recovery, PAZA en centrale sterilisatie
 • Jobstudenten verpleegkundige en mobiele equipe
 • Medische en Moleculaire Beeldvorming
 • Poliverpleegkundigen
 • Neurologie en Neuro Care Unit (NCU)
 • Cardiologie en Coronary Care Unit (CCU)
 • PAAZ en Kinder- en jeugdpsychiatrie
* Studenten contractstage (vierde jaarsstudenten bachelor verpleegkunde schooljaar '21-'22) zijn uiteraard ook welkom.
 
Voor de paramedische functies ligt de nadruk op onze pyschiatrische afdelingen waar we op zoek zijn naar nieuwe collega's.
 

Inschrijven

Indien je inschrijft voor 26/06 krijg je van ons een pakketje thuisgestuurd waardoor je met iets extra erbij kunt deelnemen aan de online jobsessie!

 

 

Jouw gegevens en de inschrijving voor deze online jobsessies worden enkel gebruikt in het kader van deze sessies en worden beschouwd als vertrouwelijke informatie.

 

Programma

De online jobsessie gaan door op dinsdag 29 juni 2021. Het programma ziet er als volgt uit:

 

20.00 uur:

Start van de online sessie met een korte introductie van wat je mag verwachten die avond.

20.10 uur:  Bekendmaking van de winnaar van Student Likes Award en overhandiging van de prijzen.
20.20 uur:

De online sessie worden verder opgesplitst in kleinere groepen, afhankelijk van wat je invulde bij inschrijving. In deze kleinere groepen is er de mogelijkheid om vragen te stellen en te praten met collega's die op de dienst in kwestie tewerkgesteld zijn.

21:00 uur: Einde van de online jobsessie, afhankelijk van het aantal deelnemers en vragen kan de sessie vroeger afgelopen zijn.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Locatie

Online, iedereen die inschrijft krijgt de link om deel te nemen doorgestuurd in de bevestigingsmail en we herinneren je de dag voordien nog eens aan je inschrijving met alle info op een rijtje. 

 

Wil je nu al meer weten over het AZ Nikolaas en het AZ Lokeren als werkgever?

Neem dan hier alvast een kijkje en ontdek wat we te bieden hebben

 

Bekijk je liever onmiddellijk de openstaande vacatures? Klik dan hier