Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Jobstudent

 

Jaarlijks worden tientallen studenten tewerkgesteld in ons ziekenhuis. Zij werken bijvoorbeeld mee als zorgkundige, medewerker in de cafetaria, aan de vaat of in de schoonmaak ... Kortom er zijn heel wat opdrachten mogelijk zowel tijdens de zomermaanden als doorheen het schooljaar.

 

Ben je 18 jaar (of word je 18 in de loop van het kalenderjaar), kan kun je bij ons tewerkgesteld worden als jobstudent. Wij geven in eerste instantie de voorkeur aan studenten die stage gelopen hebben in ons ziekenhuis of die eerder vakantiewerk deden in AZ Nikolaas. Daarna geven we voorrang aan kinderen van werknemers en zelfstandigen, verbonden aan het ziekenhuis. Maar ook studenten die nog geen binding hebben met onze organisatie kunnen zich kandidaat stellen.

 

Hoe stel je je kandidaat?

Wil je werken als jobstudent in het verpleegkundig departement of een ander departement (zoals: keuken, schoonmaak, technische dienst, administratie,...), gelieve dan dit document in te vullen. (Let op: Enkel in te vullen via computer en niet smartphone of tablet.)


Wij registreren jouw gegevens en contacteren jou indien er binnen onze organisatie een mogelijkheid is tot vakantiewerk voor jou.