Webcontent weergeven Webcontent weergeven

de afbeelding kan niet worden geladen

Informatie bij opname

 

Kamerkeuze

Wij zijn wettelijk verplicht om u schriftelijk te informeren over de financiële aspecten van uw verblijf, ook als u voor een dagopname komt.
Dit wordt geregeld via de opnameverklaring die u aan de balie ter ondertekening wordt aangeboden. Voor een dagziekenhuis geldt een ander document. Meer informatie.

Het verschil tussen de kamertypes ligt enkel in het grotere comfort en de privacy, maar geenszins in de verstrekte verzorging en behandeling.
De dienst opnameplanning zal zoveel mogelijk rekening houden met uw keuze, maar u zult ongetwijfeld begrijpen dat dit niet altijd onmiddellijk mogelijk is in tijd van drukke bezetting.


Diverse kosten en diensten

Een overzicht van de prijzen voor de meest gebruikte materialen en diensten kunt u hier raadplegen.
 

Bijstand

Tijdens uw verblijf in ons ziekenhuis kunt u het bezoek vragen en ontvangen van mensen die morele, godsdienstige of filosofische bijstand verlenen. In dit document vindt u meer informatie hieromtrent, een overzicht van de personen die ter beschikking staan van ons ziekenhuis en de (niet verplichte) verklaring om kenbaar te maken of u al dan niet bezoek van een persoon die morele, godsdienstige of filosofische bijstand verleent, wenst te ontvangen.


Bescherming van de persoonlijke levenssfeer

In dit document vindt u een bondige uitleg omtrent de vertrouwelijkheid van patiëntendossiers en de bescherming van de privacy.
 

Rechten van de patiënt

Meer informatie in verband met uw rechten inzake alle onderzoeken en behandelingen die u in het ziekenhuis zal krijgen, en omtrent de rechtsverhoudingen tussen het ziekenhuis en de beroepsbeoefenaars die er werken, vindt u hier.