Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

Blijf ook tijdens de feestdagen in contact

Laat de patiënten weten dat je aan hen denkt.

Gezien de huidige cijfers kunnen we ook tijdens de feestperiode nog geen bezoek toelaten in het ziekenhuis (m.u.v. de nu reeds geldende uitzonderingen, zie bezoekregeling), dit om de veiligheid en gezondheid van onze patiënten, medewerkers en artsen blijvend te garanderen.

We beseffen dat dit zowel voor onze patiënten als voor hun familie en naasten moeilijke momenten zijn. We doen er dan ook alles aan om het verblijf van de patiënten toch zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

  • Heb je een familielid die is opgenomen en wil je hem/haar een hart onder de riem steken? Breng je kaartjes, attenties, tekeningen of kerstcadeautjes dan zeker binnen via het onthaal (vergeet niet de naam van de patiënt er op te vermelden). Onze medewerkers doen het nodige om dit zo snel mogelijk tot bij de patiënt te brengen. Let wel: verse bloemen en bloemstukjes, alsook verse voedingswaren, kunnen uit veiligheidsoverwegen nog steeds niet.
  • Op zaterdag 26 december is er tussen 12.00 en 18.00 uur het verzoekprogramma ‘Het Warmste Verzoek', een samenwerking tussen Radio Land van Waas, AZ Nikolaas en AZ Lokeren, waarbij patiënten en hun naasten elkaar warme groeten kunnen overbrengen of een verzoekplaat kunnen aanvragen. Stuur een bericht naar warmsteverzoek@aznikolaas.be, of bel tijdens het programma naar 03 760 20 35.
  • Via de stad Sint-Niklaas kreeg het AZ Nikolaas verschillende kaartjes. Deze zullen onder de patiënten worden verdeeld. Zij kunnen hierop hun eindejaarswensen overbrengen, het ziekenhuis zorgt voor de verzending.