Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

Bezoekregeling in het AZ Nikolaas

De afgelopen dagen kregen we heel wat vragen in verband met de bezoekregeling en of er een versoepeling in het vooruitzicht is. We beseffen dat de huidige regeling niet makkelijk is voor onze patiënten en hun familieleden. Een versoepeling is op dit moment helaas nog niet mogelijk gezien de besmettingscijfers  en de op dit ogenblik geldende maatregelen.

Van zodra een versoepeling van de bezoekregeling mogelijk is, zullen we dit uiteraard doen. Het AZN is reeds proactief de mogelijkheden op korte termijn aan het bekijken. We hopen samen met u dat dit vlug in voege kan gaan.

We begrijpen de nood aan informatie over een ziek familielid, aarzel dus niet om hiervoor de afdeling te contacteren waar uw naaste is opgenomen. Vraag bij opname zeker het telefoonnummer na waarop u de dienst kan bellen.
Heeft u geen telefoonnummer, maar weet u wel op welke afdeling uw naaste werd opgenomen? Check dan de website via http://www.aznikolaas.be/en/medischaanbod.
Weet u niet op welke dienst de patiënt verblijft? Bel dan naar het onthaal via het telefoonnummer 03 760 60 60.

In het belang van onze patiënten en medewerkers dienen we momenteel dus, tot onze spijt, de huidige bezoekregeling nog even vol te houden, alle details (en uitzonderingen) daarvan lees je hier: http://www.aznikolaas.be/en/bezoeker1.