Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

  

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

Cafetaria sluit opnieuw de deuren voor bezoekers en patiënten

Naar aanleiding van het stijgend aantal Covid-19 besmettingen en hospitalisaties zien we ons genoodzaakt vanaf zaterdag 6 november de cafetaria's van het AZ Nikolaas en AZ Lokeren opnieuw te sluiten voor patiënten en bezoekers. Ook take-away is niet langer mogelijk. Vanaf 6 november zal de cafetaria enkel nog toegankelijk zijn voor medewerkers.

We excuseren ons voor het eventuele ongemak.

 

De stijgende cijfers laten ons opnieuw even stilstaan bij de genomen maatregelen, de aangepaste bezoekregeling en de adviezen bij consultaties en opnames.

Help ons mee Covid-19 uit het ziekenhuis te houden en bescherm daarmee niet enkel onze medewerkers en artsen, maar bovenal ook uw dierbaren:

  • Kom je op bezoek? Respecteer dan de bezoekregeling: één bezoeker per patiënt is welkom voor een maximale duurtijd van 1 uur, tussen 14.30 en 20.00 uur. Draag hierbij ten allen tijde een chirurgisch mondmasker, ook op de kamer.
  • Voor uitzonderingen op deze bezoekregeling, op enkele specifieke diensten, verwijzen we graag naar de pagina met de bezoekregeling.
  • Ontsmet je handen bij het betreden en verlaten van het ziekenhuis, alsook bij het betreden en verlaten van de patiëntenkamer.
  • Denk aan de regels van social distancing, ook in de liften.
  • Kom je voor een consultatie of een opname naar het ziekenhuis? Doe dit dan bij voorkeur alleen, en niet langer dan 15 minuten voor aanvang van je afspraak. Ben je 10 jaar of ouder? Draag dan ook hiervoor steeds een chirurgisch mondmasker.

 

Bedankt om ons te helpen.