Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

Gedeeltelijke heropstart bezoekregeling in het AZ Nikolaas

Vanaf woensdag 26 mei 2021 is er opnieuw beperkt bezoek mogelijk in het ziekenhuis.

Nadat het ziekenhuis op 2 oktober 2020 de deuren opnieuw moest sluiten voor bezoekers, wordt vanaf woensdag 26 mei de bezoekregeling weer gedeeltelijk heropgestart.

 

Voor wie? Voor patiënten vanaf opnamedag 6 (die dus reeds 6 dagen zijn opgenomen).

 

Hoe? Bezoek zal mogelijk zijn, liefst door één vaste bezoeker en voor maximaal één uur per keer, maximaal 3 keer per week (van maandag t.e.m. zondag) en dit tussen 14.30 en 20.00 uur.

Er zal worden gewerkt met een bezoekersticket met barcode, verkrijgbaar aan het onthaal bij opname. Met dit bezoekticket kan de bezoeker steeds opnieuw op bezoek komen, volgens de richtlijnen. Het is dus niet nodig telkens een nieuw ticket te vragen.

 

Uitzonderingen? De geldende uitzonderingen voor kritiekzieke patiënten, patiënten op intensieve zorgen, op de kinderafdeling, de kraamafdeling en de kinder- en jeugdpsychiatrie blijven van toepassing. 

Op de Covid-afdeling is bezoek niet toegelaten.

 

Kom je op bezoek, hou dan rekening met de voorzorgsmaatregelen. Mondmaskerdracht is van toepassing in het hele ziekenhuis, ook op de kamer van de patiënt. Ontsmet je handen bij het betreden en verlaten van het ziekenhuis en de kamer. Verlaat de kamer niet met de patiënt, ga niet op wandel doorheen het ziekenhuis.

Dien je in quarantaine te blijven? Testte je positief op Covid-19? Heb je symptomen van Covid-19, zoals koorts of hoesten? Kom dan niet op bezoek.

Enkel door rekening te houden met bovenstaande kunnen we de veiligheid garanderen van onze patiënten, medewerkers en artsen.