Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

Nieuwe versoepelingen in de bezoekregeling vanaf maandag 21 juni

Vanaf maandag 21 juni 2021 zijn er opnieuw enkele versoepelingen in de bezoekregeling van het ziekenhuis. Alle patiënten zullen vanaf dan vanaf de eerste opnamedag bezoek kunnen ontvangen.

 

Hoe?

 
Bezoek zal dagelijks mogelijk zijn, liefst door één vaste bezoeker (minstens 16 jaar oud) en voor maximaal één uur per keer, en dit tussen 14.30 uur en 20.00 uur.
Er zal worden gewerkt met een bezoekersticket met barcode, verkrijgbaar aan het onthaal bij opname. Met dit bezoekticket kan de bezoeker steeds opnieuw op bezoek komen, volgens de richtlijnen. Het is dus niet nodig telkens een nieuw ticket te vragen.

 

Uitzonderingen?


De geldende uitzonderingen voor kritiekzieke patiënten, patiënten op intensieve zorgen, op de kinderafdeling en de kraamafdeling blijven van toepassing. Nieuw is wel da top de kraamafdeling broertjes en zusjes éénmalig, en samen, welkom zijn.

 

Op de COVID-afdeling en bij patiënten die in isolatie liggen is bezoek niet toegelaten.

 

Kom je op bezoek, hou dan rekening met de voorzorgsmaatregelen. Mondmaskerdracht is van toepassing in het hele ziekenhuis, ook op de kamer van de patiënt. Ontsmet je handen bij het betreden en verlaten van het ziekenhuis en de kamer. Verlaat de kamer niet met de patiënt, ga niet op wandel doorheen het ziekenhuis.

Dien je in quarantaine te blijven? Testte je positief op COVID-19? Heb je symptomen van COVID-19, zoals koorts of hoesten? Kom dan niet op bezoek.

Enkel door rekening te houden met bovenstaande kunnen we de veiligheid garanderen van onze patiënten, medewerkers en artsen.