Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

03/06/2020 | Aangepaste bezoekregeling

Sinds woensdag 3 juni 2020 is er voor bepaalde patiënten en onder strikte voorwaarden opnieuw bezoek mogelijk in het AZ Nikolaas.

Patiënten die, niet-COVID-19-positief of COVID-19-verdacht zijn, en langer dan 3 nachten in het ziekenhuis verblijven, mogen vanaf de vierde dag bezoek ontvangen.

Als gevolg van de COVID-19-epidemie zijn er echter bijzondere maatregelen van kracht met betrekking tot de bezoekregeling in ons ziekenhuis. Zo dient u vanaf nu een bezoekmoment in te plannen via onze website en zijn er aangepaste regels met betrekking tot het aantal bezoeken per patiënt, het ogenblik van het bezoek, de duurtijd van het bezoek, enz.

Lees dus steeds eerst alle richtlijnen voor u naar het ziekenhuis komt. Enkel indien u een correct bezoekersticket (bevestiging van uw bezoek) kunt voorleggen aan het onthaal van het ziekenhuis, wordt u toegelaten.

 

Opgelet!

De bestaande richtlijnen met betrekking tot de begeleiding van patiënten naar een consultatie, een onderzoek of een dagziekenhuishuis wijzigen niet.