Webcontent weergeven Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal) Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht Overzicht

« Terug

Belangrijke wijzigingen vanaf 2 oktober 2017

AZ Nikolaas voert enkele belangrijke organisatorische wijzigingen door wat betreft toegangen tot de centrale campus Sint-Niklaas en de locatie van de cel bewaking.

 

- Dag en nacht is er permanentie aan het onthaal van de centrale campus (Sint-Niklaas Moerlandstraat). De onthaalmedewerkers zijn aanwezig tussen 06.30 tot 20.00 uur. Buiten deze uren wordt de permanentie verzorgd door de cel bewaking. De cel bewaking verhuist op 2 oktober 2017 naar campus Sint-Niklaas Moerlandstraat.


- Om veiligheidsredenen worden alle toegangen voor patiënten en bezoekers dagelijks afgesloten om 22.00 uur. Wie daarna het ziekenhuis nog wil betreden, moet aanbellen en zich aanmelden bij de cel bewaking (Sint-Niklaas Moerlandstraat).


- Patiënten en bezoekers die het ziekenhuis na 22.00 uur willen verlaten, kunnen dit via de hoofdtoegang van Sint-Niklaas Moerlandstraat of via Sint-Niklaas L. De Meesterstraat.

- Patiënten die zich op zondag moeten aanmelden in de centrale campus van het ziekenhuis kunnen terecht in campus Sint-Niklaas Moerlandstraat.

- In het weekend en op feestdagen is het onthaal in campus Moerlandstraat open van 07.00 tot 20.00 uur. Het onthaal in campus Sint-Niklaas L. De Meesterstraat open tussen 12.30 en 20.00 uur. Buiten deze uren dient u aan te bellen.

- Medewerkers betreden en verlaten het ziekenhuis via de verschillende toegangen met hun personeelsbadge.

Meer informatie: hoofdbewaking@aznikolaas.be