Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

Start werkzaamheden Brugsken op maandag 25 mei

De straat Brugsken wordt op maandag 25 mei afgesloten voor herstellingen aan de straatriolering en aanpassingen aan het voetpad. Na afloop van de werken zal op Brugsken éénrichtingsverkeer gelden richting N70, vanaf de Azalealaan. Je zal dus het Brugsken niet meer kunnen inrijden van op de N70.

De werken zullen uitgevoerd worden in verschillende fasen tussen maandag 25 mei en vrijdag 26 juni . De eerste fase wordt uitgevoerd van 25 tot 29 mei. De volgende twee fasen duren telkens twee weken, onder voorbehoud van weersinvloeden en onvoorziene omstandigheden. Als een fase is afgewerkt, wordt de volgden fase aangevat, en zo vordert men richting Moerlandstraat.  Er wordt steeds gewerkt van kruispunt tot kruispunt, zodat circulatie via de zijstraten nog mogelijk blijft. Doorgaand verkeer van Moerlandstraat richting N70 zal niet mogelijk zijn tijdens de werken. Voetgangers en fietsers, met de fiets aan de hand, kunnen steeds langs de werfzone stappen. Het reguliere verkeer wordt omgeleid via de Moerlandstraat en de Parklaan.


Voorzie dus wat extra tijd als je normaalgezien naar het ziekenhuis komt langs deze route omdat je een omleiding zal moeten volgen.


Meer details over de werkzaamheden kan u vinden u de website van de stad.