Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

Véronique Van Bruyssel wint Student LIKES Award

Gisteren mochten we tijdens het jaarlijkse jobevent voor verpleegkundigen, vroedkundigen en paramedici voor de derde keer onze "Student LIKES Award" uitreiken.

Véronique Van Bruyssel werd met maar liefst 1686 stemmen tot winnaar uitgeroepen. Ze ontving uit handen van personeelsdirecteur Ilse Waumans en verpleegkundig en paramedisch directeur Henk Cuvelier een cheque ter waarde van 250 euro.

Ook de twee andere genomineerden, Anne-Lieze Servotte (1414 stemmen) en Elien De Waele (1114 stemmen) werden in de bloemetjes gezet.

Met de uitreiking van deze award willen we studenten in de bloemetjes zetten die de voorbije jaren tijdens hun stageperiodes of vakantiewerk net iets meer indruk maakten op hun stagementoren en collega's. Elke verpleegafdeling kon studenten nomineren. Uit de zeven kandidaten die de afdelingen dit jaar nomineerden, selecteerde de jury Véronique, Anne-Lieze en Elien als finalisten. Deze selectie gebeurde hoofdzakelijk op bais van de motivatie door de stage-afdeling en eventuele evaluaties op andere diensten.

Véronique verzamelde de meeste likes op Facebook en stemmen op het intranet.