Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

Veilige zorg gegarandeerd

Dit weekend werd de afdeling Inwendige 8 (oncologie) in quarantaine geplaatst na COVID-positieve testresultaten bij een aantal patiënten en medewerkers. De medewerkers die positief getest werden, verblijven thuis in quarantaine, de patiënten worden op een aparte afdeling, in quarantaine, door een apart team van artsen en verpleegkundigen verzorgd. De overige 30 verblijfsafdelingen van ons ziekenhuis werken verder onder normale omstandigheden.

 

Uit voorzorg werden alle medewerkers en artsen van het oncologisch centrum (consultaties, dagziekenhuis, radiotherapie, ...) getest en bleken negatief. Onderzoeken, behandelingen, opnames en consultaties kunnen dus doorgaan onder de meest veilige omstandigheden.

 

Bent u niet in behandeling bij de dienst Oncologie, maar heeft u toch vragen? Dan kunt u tussen 09.00 en 19.00 uur terecht op het nummer 03 760 60 60.

 

Bent u in behandeling bij onze dienst Oncologie, en heeft u vragen? Dan kunt u tussen 09.00 en  19.00 uur terecht op het nummer 03 760 76 76

 

Los van dit geïsoleerd geval zet het AZ Nikolaas van bij de start van deze epidemie zeer sterk in op een strikte naleving van alle hygiëne- en afstandsmaatregelen, zowel bij onze medewerkers als bij patiënten en bezoekers. Ook u, als patiënt en bezoeker, kan uw steentje bijdragen, door de richtlijnen steeds strikt na te leven: mondmasker dragen,handen ontsmetten, afstand houden en alleen naar het ziekenhuis komen.

 

Een onderzoek, consultatie, opname in ons zieken,huis verloopt steeds op een veilige manier. Zorg uitstellen is dan ook niet nodig, noch aan te raden.