Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Waar aanmelden

Samen met uw arts spreekt u een datum af voor uw opname. Deze dag meldt u zich op het afgesproken uur aan de opnamebalie waar de administratieve kant van uw opname geregeld zal worden. Na uw inschrijving gaat u naar de verpleegafdeling waar een verpleegkundige u verder wegwijs zal maken.

Een geplande opname kan doorgaan in de campussen van Beveren, Sint-Niklaas en Temse. Hieronder vindt u meer informatie over de openingsuren. U kunt tevens op de link wegbeschrijving doorklikken om de bereikbaarheid van de campus te raadplegen.

Campus Beveren

De opnamebalie in de inkomhal van campus Beveren is op werkdagen open van 07.00 tot 20.00 uur.
In het weekend is de balie open van 14.15 tot 20.00 uur.

Klik hier voor een wegbeschrijving naar campus Beveren.

Campus Sint-Niklaas

Campus Sint-Niklaas - Moerlandstraat
De opnamebalies van campus Sint-Niklaas - Moerlandstraat bevinden zich in de inkomhal van het ziekenhuis en zijn op werkdagen geopend van 07.00 tot 21.00 uur (uitgezonderd vrijdag: 07.00 tot 20.00 uur). Zaterdag is de opnamebalie geopend van 07.45 tot en met 15.45 uur. Zondag kunt u terecht aan de opnamebalie van campus Sint-Niklaas - L. De Meesterstraat.

Campus Sint-Niklaas - L. De Meesterstraat
De opnamebalies van campus Sint-Niklaas - L. De Meesterstraat bevinden zich in de centrale inkomhal van het ziekenhuis en zijn dagelijks open van 07.00 tot 18.00 uur.
 
Klik hier voor de wegbeschrijving naar campus Sint-Niklaas.

Campus Temse

De opnamebalie in de inkomhal van campus Temse is op werkdagen open van 07.00 tot 20.00 uur.

Klik hier voor een wegbeschrijving naar campus Temse.

Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Wanneer u onverwacht en/of dringend opgenomen moet worden, gebeurt dit via de Spoedgevallendienst die 24 uur op 24 uur bereikbaar is.

Spoedgevallendienst AZ Nikolaas
Ingang via Hospitaalstraat
9100 Sint-Niklaas
03 760 60 00