Webcontent weergeven

Eigen mondmasker verplicht meebrengen

 

 • Mondmaskers
  • Nu de maskers van de overheid verdeeld worden, wordt iedereen gevraagd om zelf een mondmasker mee te brengen als men naar het ziekenhuis komt. Men dient dit te dragen van zodra men het terrein van het ziekenhuis betreedt.
  • Wie geen masker draagt, kan in het ziekenhuis een mondmasker aankopen. Zonder masker mag men het ziekenhuis niet in.
  • Maskers met ventielen zijn niet toegestaan.
  • Stoffen maskers, zelfgemaakte maskers, maskers verspreid door de gemeenten of door de overheid zijn vanaf nu wel toegestaan, OOK voor pati├źnten die op consultatie komen.
   Wanneer pati├źnten komen voor het dagziekenhuis of de verblijfsafdeling, wordt hen daar ter plaatse een chirurgisch mondmasker gegeven.

Overzicht

« Terug

28/09/2014: RACE FOR THE CURE 2014

Op zondag 28 september organiseerde Think-Pink in Antwerpen voor de 6de keer de "Race for the Cure". Dit jaar was er een recordopkomst met 6056 deelnemers.
 

de afbeelding kan niet worden geladen

De "Race" is een 3-km walk of 6-km run voor mensen van alle leeftijden en van elk fitness-niveau. De deelnemers vieren tijdens de "Race for the Cure" hun overwinning op borstkanker, steunen diegenen die nog altijd tegen de ziekte vechten en herdenken iedereen die aan borstkanker overleden is. Alle lotgenoten (mensen die borstkanker hebben/hadden) kunnen op de Race for the Cure een roze T-shirt dragen. Familie, vrienden en sympathisanten krijgen een witte T-shirt.
De opbrengst van de "Race for the Cure" gaat naar verschillende lokale projecten, dit in samenwerking met LOGO Antwerpen, lotgenotenorganisaties zoals vzw Naboran, Nea-Ma, de stad Antwerpen en een tal van lokale ziekenhuizen.

Maar liefst 120 personen van het AZ Nikolaas namen deel aan deze "Race".

Op "Running.be" verscheen een artikel over de organisatie en voorbereiding van deze shortrun.

ARTIKEL "RUNNING.BE"