Webcontent weergeven

Eigen mondmasker verplicht meebrengen

 

 • Mondmaskers
  • Nu de maskers van de overheid verdeeld worden, wordt iedereen gevraagd om zelf een mondmasker mee te brengen als men naar het ziekenhuis komt. Men dient dit te dragen van zodra men het terrein van het ziekenhuis betreedt.
  • Wie geen masker draagt, kan in het ziekenhuis een mondmasker aankopen. Zonder masker mag men het ziekenhuis niet in.
  • Maskers met ventielen zijn niet toegestaan.
  • Stoffen maskers, zelfgemaakte maskers, maskers verspreid door de gemeenten of door de overheid zijn vanaf nu wel toegestaan, OOK voor patiënten die op consultatie komen.
   Wanneer patiënten komen voor het dagziekenhuis of de verblijfsafdeling, wordt hen daar ter plaatse een chirurgisch mondmasker gegeven.

Overzicht

« Terug

November 2018: HIP-ster groep opgestart.

Patiënten die na een heup-of knieprothese of na een heupfractuur,  functionele hinder in het dagelijkse leven blijven ondervinden en met een duidelijk krachtsverlies kampen, kunnen zich via hun behandelende arts aanmelden voor dit multidisciplinair programma.

Op basis van een aantal testen via het Spartanova concept, wordt een specifiek oefenprogramma opgesteld. Op die manier werken we samen met u, aan de verzwakte spiergroepen.

De ergotherapeut legt binnen de therapie, het accent meer op de functionele moeilijkheden (parcours, trappen doen, gang op instabiele ondergrond, bukken, voorwerpen oprapen,…)

Bij vragen of voor meer uitleg kan je steeds contact opnemen met ons centrum.