Overzicht

« Terug

29/07/2020 | Gewijzigde bezoekregeling vanaf donderdag 30/07

Naar aanleiding van de Nationale veiligheidsraad van maandag 27/07 neemt ook het AZ Nikolaas de nodige maatregelen om het aantal sociale contacten terug te verlagen.


Concreet betekent dit dat onze bezoekregeling wijzigt en dit vanaf donderdag 30/07. Er kan bij elke patiënt maximum 1 bezoeker op de kamer worden toegelaten, deze bezoeker maakte reeds deel uit van de nauwe sociale bubbel van de patiënt voor deze opgenomen werd.


Alle details van de aangepaste bezoekersregeling kunt u hier vinden.


Kort samengevat - Wat wijzigt er?

  • Vanaf de eerste hospitalisatiedag mag er elke dag, tijdens onderstaande bezoekuren, maximum 1 bezoeker langskomen voor maximum 1 uur. Wanneer begeleiding van de bezoeker noodzakelijk is, dient de begeleider de afdeling te verlaten van zodra de bezoeker daar aangekomen is.
  • Op de materniteit en de kinderafdeling is extra bezoek buiten het gezin niet langer toegelaten.
  • Indien u terugkeert uit vakantie uit een rood of oranje gebied zoals geformuleerd op de website van het ministerie van Buitenlandse zaken dan kunt u niet op bezoek komen gedurende de eerste 14 dagen na thuiskomst.

Bezoekuren zijn op weekdagen tussen 17.30 en 19.30 uur en in het weekend of op feestdagen tussen 15.00 en 17.00 uur.

Bezoek is enkel mogelijk op vertoon van een bezoekersticket dat geboekt kan worden via onze website, bij opname ontvangt zowel de patiënt als zijn bezoeker hierover de nodige informatie.


Webcontent weergeven