Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Nieuws

Overzicht Overzicht

27 februari: Klaar voor een nieuwe carrièrezet? Kom naar ons Jobevent!

AZ Nikolaas is de grootste werkgever van het Waasland en voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Tijdens ons jaarlijks jobevent maken kandidaten kennis met het ziekenhuis en de verschillende vacatures (zorg en niet-zorg).

12 januari: Officiële uitreiking NIAZ-accreditatielabel aan AZ Nikolaas

In oktober 2017 lichtten auditoren van het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg het ziekenhuis door. Het resultaat: AZ Nikolaas slaagt met grootste onderscheiding!

25 december: Wilford T schenkt opbrengst actie Music for Life aan AZ Nikolaas

Ieder jaar zetten duizenden mensen zich in voor een (zelf gekozen) goed doel tijdens de Warmste Week van Studio Brussel. Net zoals vorig jaar steunt ook Wilford T (restaurant in Temse) de jaarlijkse solidariteitsactie.

15 december: Ziekenhuizen van Sint-Niklaas en Lokeren gaan samen onder één beheer

AZ NIKOLAAS en AZ LOKEREN kondigen aan dat zij vanaf 1 juli 2018 de beide ziekenhuizen verder willen exploiteren onder 1 beheer.

13 december: Verhuis psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis

Op woensdag 13 december 2017 verhuizen de verblijfsafdeling, het dagziekenhuis en de polikliniek van de psychiatrische afdeling algemeen ziekenhuis (PAAZ) van campus Temse naar campus Sint-Niklaas - L. De Meesterstraat.

Vanaf 08/01/18: Lodewijk De Meesterstraat enkele richting

Op 08/01/18 wordt enkele richting ingevoerd in de Lodewijk De Meesterstraat (naar Lamstraat) en aansluitend in de Lamstraat van Lodewijk De Meesterstraat naar Azalealaan.

6 december: Onderbreking telefonie

Op woensdag 6 december is het ziekenhuis tussen 23.00 uur 's avonds en 02.00 uur enkel bereikbaar voor dringende oproepen via het nummer 03 766 66 56.

18 november: Europese antibioticadag

Op 18 november vindt de jaarlijkse Europese Antibioticadag plaats. Op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan de groeiende resistentieproblematiek.

14 november 2017: Zorgberoepenrally

Tijdens een zorgberoepenrally doorlopen studenten een halve dag een circuit waarbij ze zorgberoepen ontdekken via doe-activiteiten in een realistische context. Ook AZ Nikolaas zet die dag graag de deuren open en verwelkomt 180 jongeren.

10 november: Internationale NET Kanker Dag

Op 10 november wordt er internationaal aandacht besteed aan neuro-endocriene tumoren, een zeldzame vorm van kanker waar de dag van vandaag nog weinig over geweten is.