Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Nieuws

Overzicht Overzicht

1 en 2 april 2017: Verkeersmaatregelen Ronde van Vlaanderen

De 101ste editie van de Ronde van Vlaanderen komt naar Sint-Niklaas. Op zaterdagochtend 1 april maken duizenden wielertoeristen een doortocht door de stad langsheen de N70 en op zondagvoormiddag 2 april rijden de renners ook door de stadskern.

21 maart: stakingsactie non-profit

Door de besparingsplannen in de sector van de gezondheidszorg dienden de vakbonden een stakingsaanzegging in voor dinsdag 21 maart 2017. Tussen directie en vakbonden van het AZ Nikolaas werden de nodige afspraken gemaakt over de minimale dienstverlening om patiëntveilige zorg te kunnen verzekeren.

21 maart 2017 - Praatcafé Darmkanker

Darmkanker - de rol van de familiale voorgeschiedenis/erfelijkheid Een avond waar we wat dieper proberen in te gaan op het optreden van darmkanker in Vlaanderen.

Pendelbus Hamme Sint-Niklaas

Inwoners van de gemeente Hamme die gebruik willen maken van bepaalde diensten in campus Sint-Niklaas, die in campus Hamme niet ter beschikking zijn, kunnen meerijden met onze gratis pendelbus.

Gemeenteraad Sint-Niklaas, Beveren en Sint-Gillis-Waas steunt petitie NMR

Al meer dan 7000 mensen ondertekenden onze petitie voor een tweede NMR-toestel. Ook de stad Sint-Niklaas, de gemeente Beveren en de gemeente Sint-Gillis-Waas steunen onze aanvraag door de petitie te ondertekenen tijdens de gemeenteraad.

24 november: stakingsactie non-profit

Op donderdag 24 november vindt er binnen de gezondheidssector een staking plaats. Directie en vakbonden maakten de nodige afspraken om een minimale dienstverlening en patiëntveilige zorg te garanderen binnen de campussen van het AZ Nikolaas.

Eerste zorgacademie in het Waasland is een feit

Op woensdag 16 november vond de eerste Zorgacademie plaats. Een organisatie van 5 zorgorganisaties in het Waasland

Plastisch chirurgen en directie AZ Nikolaas ondertekenen conventie borstreconstructie

Tot voor kort was het uitvoeren van een borstreconstructie met eigen weefsel een dure aangelegenheid. De conventie tussen het Riziv en de plastisch chirurgen bracht hier verandering in.

20 oktober: Dag tegen Kanker

Naar jaarlijkse gewoonte neemt ook AZ Nikolaas deel aan de Dag tegen Kanker.

18 september: autovrije zondag Beveren

Wie vanuit het centrum van Beveren het ziekenhuis in de Oude Zandstraat wil bereiken moet omrijden.