Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Nieuws

Overzicht Overzicht

Opening campus Beveren

Op dinsdag 30 mei wordt de ondergrondse parking van campus Beveren in gebruik genomen. Deze parking telt 150 parkeerplaatsen verspreid over twee verdiepingen.

Onderbreking telefonie | 24 mei 2017 tussen 01.00 en 07.00 uur

Door werkzaamheden zijn onze campussen telefonisch niet bereikbaar op 24 mei 2017 tussen 01.00 en 07.00 uur. Voor dringende gevallen kunt u terecht op het nummer 03 760 60 60.

Bereikbaarheid campus Beveren op vrijdag 26 mei 2017

Op vrijdag 26 mei 2017 wordt er tijdens de wielerwedstrijd 'Baloise Belgium Tour' een individuele tijdrit gereden in het centrum van Beveren. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de campus Beveren tussen 10.00 en 18.00 uur. Er worden plaatselijke omleidingen georganiseerd.

Technische storing opgelost

De technische panne van maandagnamiddag werd opgelost.

AZ Nikolaas nieuwe eigenaar van gebouw Ter Wilgen

Met de verhuis van de 118 bewoners naar het gloednieuwe woonzorgcentrum De Gerda kwam het gebouw 'Ter Wilgen' leeg te staan. Maar niet voor lang, want als nieuwe eigenaar heeft AZ Nikolaas plannen voor het gebouw. AZ Nikolaas nam op 5 mei de sleutels in ontvangst.

Europese dag van de beroerte op 9/5

Naar aanleiding van Europese dag van de beroerte op 9 mei, neemt het AZ Nikolaas deel aan de informatiecampagne gericht op het vroegtijdig herkennen van een beroerte. Snel symptomen herkennen kan levens redden...

Professor Nys opnieuw benoemd in adviescommissie van de Europese Commissie

Professor Herman Nys, professor emeritus Medisch Recht aan de Katholieke Universiteit Leuven en voorzitter van de raad van bestuur van AZ Nikolaas is, sinds 2010 lid van ‘the European Group on Ethics in Science and New Technologies (EGE)’, een adviescommissie van de Europese Commissie.

NETwerk Antwerpen Waasland krijgt prestigieuze erkenning

Negen ziekenhuizen, waaronder AZ Nikolaas, optimaliseren samen zorg voor neuro-endocriene kankers en halen prestigieus certificaat van ENETS Center of Excellence binnen.

1 en 2 april 2017: Verkeersmaatregelen Ronde van Vlaanderen

De 101ste editie van de Ronde van Vlaanderen komt naar Sint-Niklaas. Op zaterdagochtend 1 april maken duizenden wielertoeristen een doortocht door de stad langsheen de N70 en op zondagvoormiddag 2 april rijden de renners ook door de stadskern.

21 maart: stakingsactie non-profit

Door de besparingsplannen in de sector van de gezondheidszorg dienden de vakbonden een stakingsaanzegging in voor dinsdag 21 maart 2017. Tussen directie en vakbonden van het AZ Nikolaas werden de nodige afspraken gemaakt over de minimale dienstverlening om patiëntveilige zorg te kunnen verzekeren.