Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Nieuws

Overzicht Overzicht

Ronde van Vlaanderen komt naar Sint-Niklaas

Als gevolg van deze sportmanifestatie zijn er op zaterdag 31 maart en zondag 1 april tijdelijk gewijzigde verkeersmaatregelen van toepassing.

Uitzonderlijk druk op de dienst spoedgevallen

AZ Nikolaas kampt, net als de omliggende ziekenhuizen, met een overbezetting van de dienst Spoedgevallen.

Week van de vrijwilliger

Van 3 tot 11 maart vindt de internationale week van de vrijwilliger plaats. Dat laten we ook binnen het AZ Nikolaas niet zomaar voorbij gaan.

Bereikbaarheid campus Hamme

In het voorjaar van 2018 starten er werken op gewestweg N41. Deze werken hebben invloed op de bereikbaarheid van campus Hamme.

Stem voor Geriatrie 1 als 'Parel van een verpleegkundig team'

Het NVKVV, de Vlaamse beroepsorganisatie voor verpleegkundigen selecteerde het team van Geriatrie 1 voor de wedstrijd "Parel van een verpleegkundig team".

27 februari: Klaar voor een nieuwe carrièrezet? Kom naar ons Jobevent!

AZ Nikolaas is de grootste werkgever van het Waasland en voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers. Tijdens ons jaarlijks jobevent maken kandidaten kennis met het ziekenhuis en de verschillende vacatures (zorg en niet-zorg).

23 januari: Wijkcirculatieplan stad Sint-Niklaas

Op maandag 8 januari startte de uitrol van het plan met de invoering van enkele richting in de Sint-Jansstraat, Lodewijk De Meesterstraat en Lamstraat (van Lodewijk De Meesterstraat naar Azalealaan).

12 januari: Officiële uitreiking NIAZ-accreditatielabel aan AZ Nikolaas

In oktober 2017 lichtten auditoren van het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg het ziekenhuis door. Het resultaat: AZ Nikolaas slaagt met grootste onderscheiding!

25 december: Wilford T schenkt opbrengst actie Music for Life aan AZ Nikolaas

Ieder jaar zetten duizenden mensen zich in voor een (zelf gekozen) goed doel tijdens de Warmste Week van Studio Brussel. Net zoals vorig jaar steunt ook Wilford T (restaurant in Temse) de jaarlijkse solidariteitsactie.

15 december: Ziekenhuizen van Sint-Niklaas en Lokeren gaan samen onder één beheer

AZ NIKOLAAS en AZ LOKEREN kondigen aan dat zij vanaf 1 juli 2018 de beide ziekenhuizen verder willen exploiteren onder 1 beheer.