Webcontent weergeven Webcontent weergeven

Nieuws

Overzicht Overzicht

IT-uitval op 20/09

Op 20 september kreeg AZ Nikolaas te maken met een uitval van een aantal toepassingen. Sommige afspraken konden door de panne niet doorgaan en werden verschoven naar een later tijdstip.

19 oktober - Dag tegen Kanker

19 oktober organiseert 'Kom op tegen kanker' i.s.m. AZ Nikolaas een dag met activiteiten voor kankerpatiënten.

Desinfectieprocedure flexibele scopen

Naar aanleiding van recente berichten in de media informeren we u graag over de desinfectieprocedures voor flexibele scopen die in AZ Nikolaas gehanteerd worden.

Leerwerkplaatsen in AZ Nikolaas

Sinds een aantal jaren richt AZ Nikolaas samen met Odisee en Arteveldehogeschool leerwerkplaatsen in. Meelopen in een leerwerkplaats is voor laatstejaarsstudenten een unieke ervaring die veel verder gaat dan een klassieke stage.

AZ Nikolaas neemt deel aan Roparun

Tijdens het pinksterweekend is het weer tijd voor de Rotterdam Parijs Run (Roparun), een non-stop estafetteloop. Ieder jaar zamelen duizenden enthousiaste deelnemers geld in voor goede doelen die zich richten op de ondersteuning en zorg voor mensen met kanker. Dit jaar neemt ook een team van AZ Nikolaas deel.

Maak kennis met het beroep verpleegkundige tijdens een inleefmoment

Je bent minstens 16 jaar of ouder en je wil graag verder studeren in de richting van de gezondheidszorg, maar je twijfelt nog? Wil je echt weten hoe het er in een ziekenhuis aan toegaat? Twijfel niet langer en kom eens een dagje meedraaien in AZ Nikolaas!

Gewijzigde parkeertarieven | Campus Sint-Niklaas Moerlandstraat

Vanaf 1 juni 2017 wijzigen we onze parkeertarieven voor Campus Sint-Niklaas Moerlandstraat.

Opening campus Beveren

Op dinsdag 30 mei wordt de ondergrondse parking van campus Beveren in gebruik genomen. Deze parking telt 150 parkeerplaatsen verspreid over twee verdiepingen.

Onderbreking telefonie | 24 mei 2017 tussen 01.00 en 07.00 uur

Door werkzaamheden zijn onze campussen telefonisch niet bereikbaar op 24 mei 2017 tussen 01.00 en 07.00 uur. Voor dringende gevallen kunt u terecht op het nummer 03 760 60 60.

Bereikbaarheid campus Beveren op vrijdag 26 mei 2017

Op vrijdag 26 mei 2017 wordt er tijdens de wielerwedstrijd 'Baloise Belgium Tour' een individuele tijdrit gereden in het centrum van Beveren. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de campus Beveren tussen 10.00 en 18.00 uur. Er worden plaatselijke omleidingen georganiseerd.