Webcontent weergeven

 

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven

Webcontent weergeven (Globaal)

Nieuws

Overzicht

« Terug

25/03/2020 | Verhuis tijdelijke COVID-19 Huisartsenwachtpost

Vanaf morgenochtend, donderdag 26 maart 2020, om 08.00 uur is de tijdelijke COVID-19 huisartsenwachtpost bereikbaar op campus Sint-Niklaas - Moerlandstraat. De tijdelijke wachtpost op de spoedgevallenparking wordt stopgezet.

 

Op deze locatie kunnen tot acht huisartsen gelijktijdig raadpleging houden en is er een vlotte doorstroming mogelijk naar de dienst medische beeldvorming, het labo, de spoedgevallendienst en het beddenhuis van het AZ Nikolaas.

 

De toegang tot de nieuwe huisartsenwachtpost verloopt niet via de hoofdingang van het ziekenhuis, maar via een volledig gescheiden traject langs de kant van het stadspark. Patiënten kunnen daar het terrein oprijden en zich bovengronds parkeren.

 

De nieuwe wachtpost is dagelijks open van 08.00 tot 20.00 uur.

 

Opgelet!
Spontaan aanmelden is niet mogelijk. U dient steeds eerst telefonisch een afspraak te maken via de huisarts of de Huisartsenwachtpost Waasland
(03 361 03 61).

Gelieve steeds uw elektronische identiteitskaart (e-ID) mee te brengen.

 

We herhalen graag nog even de regels voor aanmelding:

Patiënten met symptomen die op een mogelijke besmetting COVID-19 kunnen wijzen, dienen zich eerst telefonisch te melden:

  • op weekdagen bij de eigen huisarts
  • in het weekend bij de huisartsenwachtpost: 03 361 03 61
  • het wordt ten stelligste afgeraden om hiervoor rechtstreeks naar de spoedgevallendienst te gaan.

De huisarts zal deze patiënten evalueren en kan, indien nodig, doorverwijzen naar een collega-huisarts in de tijdelijke COVID-19 huisartsenwachtpost in het AZ Nikolaas, campus Sint-Niklaas - Moerlandstraat.

 

De huisartsenwachtpost in Sint-Niklaas (Prinses Josephine Charlottelaan) blijft bereikbaar voor alle andere niet-COVID-19 klachten. De wachtposten in Beveren en Sint-Gillis-Was sluiten tijdelijk.