Webcontent weergeven

Uitbreiding bezoekersparking & wijziging inrit campus Sint-Niklaas - L. De Meesterstraat

 

 

De inrit van de parking, die tot op heden aan de L. De Meesterstraat lag, verhuist op maandag 17 juni 2019 naar de Hospitaalstraat. De uitrit blijft aan de Azalealaan. De parking werd herschikt en bestaat nu uit verschillende zones met in totaal 135 parkeerplaatsen voor patiënten en/of bezoekers. Dit zijn 60 extra plaatsen. Samen met de nieuwe spoedparking werden er zo ongeveer 100 extra plaatsen voor patiënten en bezoekers gecreërd.

Afzetzone
Komt u enkel iemand afzetten of ophalen, dan kunt u tot aan de hoofdingang rijden en de parking met hetzelfde ticket (binnen de 20 minuten na inrijden) gratis verlaten via de Azalealaan.

 

Betalen
Aan de tarieven van de parking wijzigt niets. We bieden echter nu ook een 3-dagenkaart aan (zie informatiefolder parkeren). Deze kaart maakt het voor alle patiënten en bezoekers die meermaals in het ziekenhuis moeten zijn mogelijk om aan een verminderd tarief gebruik te maken van de parkings. Zo kan je met de 3-dagenkaart gedurende 3 opeenvolgende dagen onbeperkt op- en afrijden.

U kunt nu trouwens ook aan de hand van uw bankkaart de parking in- en uitrijden. U hoeft dan niet meer langs de betaalautomaat, maar gebruikt zowel bij het in- als bij het uitrijden de bankkaart. Dit kan zowel contactloos (swipen) als door de kaart in te voeren in de terminal (zonder code). Het verschuldigde bedrag gaat op die manier rechtstreeks van de rekening.

Deze wijzigingen zijn trouwens ook van toepassing op de bezoekersparking van campus Sint-Niklaas - Moerlandstraat en campus Beveren.

 

Elektrische wagens
Om in te spelen op de groeiende markt elektrische wagen werd er zowel voor campus Sint-Niklaas - Moerlandstraat, campus Sint-Niklaas - L. De Meesterstraat en campus Beveren een laadpaal voorzien. Deze worden kortelings in gebruik genomen.